Translate

torstai 8. maaliskuuta 2012

Sitruunasurvos

Sitruunasurvos

4 vihreää sitruunaa
1 sipuli
ripaus karkeaa merisuolaa maun mukaan
3 rkl öljyä
1 rkl viinietikkaa
2 pientä pippuripaprikaa (voi lisätâ maun mukaan, chilikin käy)


Pese hyvin sitruunat. Leikkaa ne ohuiksi renkaiksi ja poistasiemenet. Laita sitruunarenkaat kulhoon. Seuraavaksi murskaa morttelissa pippuripaprikat, merisuola ja ohueksi viipaloitu sipuli. Yhdistä survos sitruunarenkaiden kanssa. Sekoita öljy ja viinietikka keskenään ja lisää kulhoon sitruunarenkaiden ja mausteiden joukkoon. Sekoita hyvin ja laita 15 minuutiksi kylmään maustumaan. Sitruunasurvos on raikas lisäke kala- tai kana-aterialle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti